top of page

VESTUARI

Benvinguts a l'armari del Mag Lluc

Poca gent ho sap, però tot el vestuari que utilitzo en els meus espectacles l’he dissenyat i confeccionat jo mateix.

En aquest apartat podreu veure una part de les jaquetes que decoro i que confecciono pels espectacles, rodatges i esdeveniments.
Si us interessa el vestuari en podeu veure més mostres a l’instagram @lluc_perello_vestuari


Allà hi ha jaquetes d’estil militar barroc (que son les meves preferides). Inspirades en personalitats com Freddie Mercury, Mag Lari, Prince, els vestits de gal·la de la Guàrdia Militar Britànica o la série The Crown…
 

Mag Lluc Vestuari

La història

Quan l'any 2020 ens vam quedar tots tancats a casa vaig decidir que aprendria a fer 

moltes coses que fins aquell moment havia anat aplaçant... i una d'aquestes coses era cosir! És per això que gràcies a un fil i una agulla aquells dies tant tristos van ser més fàcils de passar. 

Vaig anar aprenent sobre la marxa: m'imaginava vestits luxosos, amb brillants, daurats... i totes aquestes idees al final es van reflectir en una primera jaqueta d'estil barroc. Content amb aquell primer resultat vaig agafar confiança per seguir decorant i confeccionant altres jaquetes. 

Cada peça té mesos de feina… ja que he de trobar els materials, buscar inspiracions, fer el figurí, cosir i comprovar que sigui resistent per aguantar els viatges a la furgoneta i les actuacions. Tot hi així és una feina que m’encanta fer, perquè he descobert un món de creació infinita i és un camí que no sé a on pot acabar.

Mag Lluc Vestuari.JPG

REVISTES

L'any 2023 després de realitzar una exposició al Museu del Vestit de Paper de Mollerussa, el dissenyador Francisco José Pavón Chisbert, director de la revista "Pasarela de Asfalto", es va interessar en alguna de les peçes que hi havia exposades. Gràcies a aquella trobada, una de les jaquetes va viatjar a París per fer una sessió de fotos amb la Celebrity Dichen Lachman.

Podreu veure les fotos i els articles a la revista "Pasarela de Asfalto" número 13: "DICHEN LACHMAN: El arte de la actuación"

Les Peces

Mag Lluc Vestuari
 Mag Lluc Vestuari
Mag Lluc Vestuari
Mag Lluc Vestuari
Mag Lluc Vestuari
Mag Lluc Vestuari
bottom of page