top of page

ESPECTACLES
I ESDEVENIMENTS

Des de fa uns anys em dedico professionalment al món de la màgia i estic portant els meus espectacles arreu del país participant en festes majors, festes d'aniversari, gales, comunions, bodes...

Actualment tinc tres espectacles disponibles, un que l'he anomentat "Cartomàgia" que és un espectacle de petit format, dirigit a grups reduïts de persones. També tinc l'espectacle "Mag Lluc: Una Experiència Màgica" que és un espectacle que s'adapta a totes les ocasions i a tots els espais! I finalment tinc l'espectacle "El Príncep de la Màgia" que és un espectacle de màgia de gran format per escenaris. 

Tots els espectacles es poden personalitzar per adaptar-los a la teva ocasió, tot hi així, a sota trobaràs l'apartat de "Mag Lluc i Events" on em pots explicar el format de màgia que necessites perque el teu esdeveniment sigui únic.

El Príncep
de la Màgia

Atenció! Estigueu a punt per fer reverències! Perquè us ha vingut a visitar l'únic i inimitable Príncep de la Màgia! 

Cregut i fatxenda el Príncep de la Màgia us transportarà a un món màgic on hi pot passar de tot. 

Deixeu-vos enlluernar pels seus vestits, disfruteu i rieu, perquè quan s'acabi l'espectacle  el Príncep es retirarà per gaudir de la seva merescuda jubilació!

L’objectiu és presentar un espectacle de Màgia de gran format apte per a tot tipus de públic, des dels més petits fins a les persones més grans.

Hi ha bromes i “ganxos” per fer que tothom se senti atret pel que passa a l’escenari.

cortinas
Cartell el príncep de la màgia.jpg
El Príncep de la Màgia

Màgia de prop: 
Cartomàgia

Presento un espectacle on l'element principal és una baralla de cartes!

Ideal per a grups reduïts, és un espectacle proper, dinàmic i molt animat. La constant participació del públic fa que sigui molt divertit i alhora molt sorprenent ja que tota la màgia passa gairebé a les mans de l'espectador. 

La màgia surt sola i encara que sembli que alguna cosa ha fallat espereu-vos, perquè això vol dir que el final encara és més sorprenent!

blanca niebla
Cartell cartomàgia.jpg
Cartomàgia

ESDEVENIMENTS ESPECIALS

Tens algun esdeveniment especial on hi vols posar màgia? Una boda inoblidable? Un aniversari únic? Una comunió màgica? Vols algun espectacle personalitzat en algun moment de la teva festa? Contacta amb mi i explica'm-ho! M'adapto a totes les situacions i gràcies a la meva professionalitat i experiència et garantitzo un esdeveniment increïble!

Tarjetas de oro
Mag Lluc.jpg

Una experiència
Màgica

 

L'espectacle on podreu veure l'essència del Mag Lluc en estat pur!

Riures, música i jocs de mans increïbles crearan un espectacle fantástic i inoblidable per a tots els presents!

Molt flexible i adaptable per a tots els espais i per tant es pot fer en sales, interiors, exteriors, de dia o de nit. Així mateix, també es pot fer en català o en castellà.

Gran público
Mag Lluc
Màgia de Saló
bottom of page