top of page
Jugando a las cartas
07288597a391301a408592357d4c52fa.png

CARTA DE
PRESENTACIÓ

El Mag Lluc és un jove mag a qui li encanta fer màgia i, quan surt a l’escenari, el seu posat i la seva mirada ja captiven a l’espectador. Carismàtic i elegant, fa que el públic es deixi portar per tot el que diu i tot el que fa, ja que la seva màgia és amena i divertida, captant  l’atenció de grans i petits.

Mag lluc

Els seus espectacles son humorístics, és burleta i irònic  i d’aquesta manera fa riure a la gent, però no es queda mai a la superfície, també hi ha vegades en què utilitza la seva màgia per aconseguir moments tranquils i poètics... i tot això mentre gaudeixes d'un espectacle que segur que no et deixarà indiferent.

Mag Lluc

Companyia Mag Lluc

Des de fa anys amb la Rita Ardiaca i l'Andreu Perelló recorrem el país oferint els nostres millors espectacles!

 

Jugando a las cartas

TRAJECTÒRIA PROFESSIONAL

Mestre:
MAG LARI

L'any 2018 vaig entrar a treballar a la companyia "Mag Lari" com a ajudant escènic del gran Mag Lari. He estat 4 anys a la seva companyia i he participat en numerosos espectacles com: Una nit amb el Mag Lari, Dolce Vita i el 25 il·lusions

ESCOLA DE MÀGIA

L'any 2017 vaig entrar al grau de Formació Professional de màgia a l'escola de màgia Mag Lari. 

Aquest grau em va servir per formar-me com a mag professional entenent la professió i realitzar-la de manera correcta, tenint en compte aspectes tant importants com la il·luminació, la posada en escena, la música o l'atrezzo. 

Avui en dia amb el títol a la butxaca, ofereixo la possibilitat de transmetre aquests coneixements en classes 100% personalitzades a aquell qui en vulgui aprendre.

P1040414.jpg

ESCOLA DE TEATRE

El curs 2017-18 vaig entrar al Col·legi de Teatre de Barcelona. Des del meu punt de vista crec que la màgia i el teatre són dos àmbits de l'espectacle que van molt lligats, és per això que tenir uns estudis de teatre i una base teatral és molt important. En aquesta escola he après a trepitjar un escenari, a moure'm i a tenir un control sobre totes les coses que passen durant una actuació.

TELEVISIÓ

Estudiar teatre m'ha permès sentir-me lliure davant d'una càmera. M'agrada que l'espectador des de casa pugui veure una mostra del meu estil còmic!

He participat en programes de televisió de cadenes reconegudes com TV3, TVE o 8TV.

RETALLS DE PREMSA

ENTREVISTES

bottom of page